Diensten

EKOTRAX beschikt over heel wat troeven om een duidelijke meerwaarde te geven aan jouw transportvraagstuk. Lees hieronder meer over onze dienstverlening.

Gekoeld en verwarmd transport

EKOTRAX vervoert goederen voor bedrijven uit alle sectoren. Van verse levensmiddelen (melk, kaas, yoghurt, vlees, groenten, fruit ...) en planten tot industriële en farmaceutische producten (medicijnen, vaste of vloeibare grondstoffen, ...). Met onze temperatuur geregelde trailers koelen of verwarmen wij van -25 tot +25 °C. Een geavanceerd monitoringsysteem zorgt bovendien voor realtime temperatuurgegevens.

Flexibele contracten

Een acuut logistiek probleem? Of op zoek naar een partner op lange termijn? EKOTRAX zorgt voor een snelle en kwalitatieve oplossing. Starre contracten met een minimum aantal ritten zijn bij ons geen verplichting. Flexibel én op maat, daarmee maken wij het verschil.

Nationaal en internationaal

Van België tot Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, ... EKOTRAX rijdt naar tal van nationale en internationale bestemmingen. Onze ervaren en goed opgeleide chauffeurs zorgen voor een vlekkeloze goederenlading, -transport en -levering.

Geavanceerde technologie

Van TMS- en leeggoedbeheersystemen als NaviTrans en Avalanche, van boordcomputers met de laatste snufjes tot smartphones voor iedere chauffeur, van geautomatiseerde datasharing tot brandstofmanagement ... EKOTRAX beschikt over de meest moderne soft- en hardware. Het zorgt voor een vlotte doorstroming, realtime track & trace mogelijkheden én duidelijke rapporten en analyses.

IFS- en QS-certificaat

Als trotse bezitter van het IFS- en QS-certificaat garanderen we de voedselveiligheid doorheen de hele supply chain. Met een efficiënt HACCP-systeem, grondig kwaliteitsmanagement en doorgedreven focus op veiligheid maakt dit al onze processen transparant, meetbaar en betrouwbaar.

Ruim vrachtwagenpark

EKOTRAX is uitgerust met een up-to-date en ruim vrachtwagenpark van 10 eigen trucks én kan rekenen op verschillende trouwe onderaannemers. De constante beschikbaarheid van de 30 Interim Cargo-trailers (binnenhoogte 2.75 m, merken Chereau en Schmitz Cargobull) verhoogt onze slagkracht. De truckwash van Interim Cargo verzekert bovendien netheid en hygiëne van de bovenste plank. Wist je trouwens dat wij, onder de naam Interim Cargo, deze trailers ook verhuren? Neem zeker een kijkje op deze website voor meer info.