ekotrax team
MEET EKOTRAX

Over ons

EKOTRAX is een ervaren familiebedrijf onder leiding van Koen Dierckx. Al sinds 1991 bouwt ons hechte team een stevige expertise op in het vervoeren van gekoelde en verwarmde goederen naar binnen- en buitenlandse locaties.

Met 10 eigen trucks en 30 trailers continu op de baan bieden we innovatieve, flexibele én betrouwbare transportoplossingen voor alle sectoren.

ekotrax team koen

Koen Dierckx

ZAAKVOERDER EN PLANNING
ekotrax team inez

Inez Denecker

AANKOOP, BOEKHOUDING, PERSONEEL
ekotrax team leo

Leo van der Vaart

VERANTWOORDELIJKE PLANNING
ekotrax team valerie

Valerie Daems

FACTURATIE & ADMINISTRATIE
ekotrax team ekaterina

Ekaterina Arnaudova

ADMINISTRATIE & PLANNING

Ons team

Met passie en expertise zijn we steeds bereikbaar, plannen we leveringen efficiënt in en zorgen we voor een vlotte opvolging.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij op zoek naar een uitdagende job in de logistieke sector? Met klanten zoals Carrefour, Neuhaus en Bel’Orta bieden we je werkzekerheid op lange termijn.

Innovatieve technologie

In een snel veranderende wereld wil EKOTRAX een voorloper blijven in de transportsector. We zetten daarom vol in op nieuwe technologieën, innovatieve oplossingen en trends in het kader van industrie 4.0.

klanten van Ekotrax transport capespanklanten van Ekotrax transport Brabopakklanten van Ekotrax transport Belortaklanten van Ekotrax transport Ace packagingklanten van Ekotrax transport Carrefourklanten van Ekotrax transport Enzaklanten van Ekotrax transport Jules Destrooper