GEKOELD & VERWARMD

Transport

EKOTRAX vervoert goederen voor bedrijven uit alle sectoren. Van verse levensmiddelen (melk, kaas, yoghurt, vlees, groenten, fruit …) en planten tot industriële en medische hulpmiddelen (medicijnen, vaste of vloeibare grondstoffen, …).

Met onze temperatuur geregelde trailers koelen of verwarmen wij van -25 tot +25 °C. Een geavanceerd monitoringsysteem zorgt bovendien voor realtime temperatuurgegevens.

Nationaal & internationaal

Van België, Nederland, Duitsland en Frankrijk tot Spanje, Portugal, Zwitserland, Oostenrijk en nog veel verder… EKOTRAX rijdt naar tal van nationale en internationale bestemmingen. Onze ervaren en goed opgeleide chauffeurs zorgen voor een vlekkeloze goederenlading, -transport en -levering.

Ekotrax koeltransport kaartje europa
Ekotrax koeltransport kaartje europa
Ekotrax koeltransport vrachtwagens

Ons vrachtwagenpark

EKOTRAX is uitgerust met een up-to-date en ruim vrachtwagenpark van 10 eigen trucks en kan rekenen op verschillende trouwe onderaannemers.

De constante beschikbaarheid van de 30 trailers (binnenhoogte 2.75 m, merken Chereau en Schmitz Cargobull) verhoogt onze slagkracht. Wist je trouwens dat wij deze trailers ook verhuren? Je leest er hier meer over.

IFS- en QS-certificaat

IFS certificaat
Als trotse bezitter van het ‘IFS Logistics’-certificaat garanderen we de voedselveiligheid doorheen de hele supply chain. Met een efficiënt HACCP-systeem én grondig kwaliteitsmanagement maakt dit al onze processen transparant, meetbaar en betrouwbaar.

QS-label
Het QS-label is de hoogste voedselveiligheidsnorm in Duitsland. Het garandeert de beste kwaliteits-borging van vers voedsel en zorgt voor transparantie en veiligheid in alle stadia van de voedselketen. EKOTRAX verbindt zich ertoe een voorloper te zijn op het gebied van traceerbaarheid en hygiëne.

Duurzaam

Van warehousing, overslag tot transport: zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk. Dat is altijd onze missie. En dat is geen holle slogan bewijzen enkele van onze recente acties: 100% groene elektriciteit via zonnepanelen, LED-verlichting in ons warehouse, papierloze administratie, proefprojecten rond de e-CMR, herbruikbare ladingsdragers, dubbele laadvloeren, slim leeggoedbeheer, ...

Flexibel

Een acuut logistiek probleem? Of op zoek naar een partner op lange termijn? EKOTRAX zorgt voor een snelle en kwalitatieve oplossing. Starre contracten met een minimum aantal ritten zijn bij ons geen verplichting. Flexibel én op maat, daarmee maken wij het verschil.

Innovatieve technologie

In een snel veranderende wereld wil EKOTRAX een voorloper blijven in de transportsector. We zetten daarom vol in op nieuwe technologieën, innovatieve oplossingen en trends in het kader van industrie 4.0.

klanten van Ekotrax transport capespanklanten van Ekotrax transport Brabopakklanten van Ekotrax transport Belortaklanten van Ekotrax transport Ace packagingklanten van Ekotrax transport Carrefourklanten van Ekotrax transport Enzaklanten van Ekotrax transport Jules Destrooper