NIEUWS

Nieuwe locatie in Sint-Katelijne-Waver voor koeltransport van EKOTRAX

Koeltransport op grote schaal

Dagelijks rijden meer dan 50 chauffeurs in koeltransport doorheen Europa op weg naar onze klanten. Door deze groeiende klantenlijst barstte onze vorige locatie stilaan uit zijn voegen, waardoor een nieuw magazijn noodzakelijk was. Met de vondst van ons modern pand aan de Hoveniersstraat in Sint-Katelijne-Waver spreken we van een groot succes.

Efficiënter werken

Het nieuwe pand telt 2.000 m2 magazijnruimte, 6 loskades én heeft een mooie kantoorruimte. Deze extra ruimte geeft ons de mogelijkheid om efficiënter te werken.

Nieuwe innovaties

Naast het nieuwe magazijn en de investeringen in duurzaamheid, zet EKOTRAX ook in op tal van andere innovaties. Een slim ritplanningssysteem, efficiëntere verpakking van goederen en dubbele laadvloeren zorgen samen voor de hoogst mogelijke beladingsgraad. Ook de aankoop van 7 nieuwe trucks en het binnenhalen van het IFS- en QS-label zijn het vermelden waard. 

Kortom, de visie van EKOTRAX is en blijft bestaan: het grootste transportbedrijf willen we niet zijn, maar wel de beste in koeltransport.

Ben jij nog op zoek naar een magazijnruimte of een flexibele transportpartner voor gekoeld of verwarmd wegtransport? Neem dan zeker contact met ons op

Ook interessant

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze innovaties, nieuwtjes en nog zo veel meer.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.